MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


NEHODA NA ŠÍRAVE: Vážna zrážka cyklistu s autom


Vážna dopravná nehoda sa stala v piatok večer na štvorprúdovej ceste medzi Michalovcami a Zemplínskou šíravou. Zraneného cyklistu po zrážke s autom previezla sanitka do michalovskej nemocnice.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Dopravná nehoda sa stala v piatok pred deviatou  hodinou večer  neďaleko rekreačného strediska Prímestská oblasť.  Vodička osobného auta Peugeot 307 CC  smerovala z Michaloviec  smerom na Zemplínsku šíravu. Na kopci asi pol kilometra od Prímestskej oblasti jej mal podľa predbežných informácii  nečakane vojsť do cesty cyklista, ktorý údajne išiel krížom cez cestu z poľnej cesty od výpustnej hrádze.

 

Vodička už pravdepodobne zrážke nedokázala zabrániť. Cyklistu po zrážke s autom odhodilo približne pätnásť metrov. Na mieste zasahovali zdravotní záchranári a polícia. Zraneného cyklistu previezla sanitka do michalovskej nemocnice. Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach. O presných príčinách nehody vás budeme informovať neskôr.   


Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 1.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 10.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 11.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 12.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 13.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 2.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 3.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 4.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 5.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 6.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 7.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 8.jpg Krimi - NEHODA NA ŠÍRAVE:  Vážna zrážka cyklistu s autom - 9.jpg
Zverejnené: 10.07.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov