MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


NEHODA V MICHALOVCACH: Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec


Vážna dopravná nehoda sa stala dnes v pondelok popoludní v Michalovciach. K zrážke dvoch osobných áut došlo na križovatke ulíc Fraňa Kráľa a P.I. Čajkovského.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Podľa predbežných informácii vodič osobného auta Citroen smeroval po ulici Fr. Kráľa. Na križovatke s Čajkovského ulicou pravdepodobne  nedal prednosť vozidlu Renault Thalia, ktoré smerovalo po hlavnej ceste a došlo k zrážke. Renault po náraze odhodilo z cesty do oplotenia rodinného domu. Predtým ešte malo  zachytiť aj chodca, ktorý údajne prechádzal po okraji cesty. Chodca previezla sanitka na vyšetrenie do michalovskej nemocnice. Na mieste zasahovali michalovskí hasiči aj polícia.

 

Presné príčiny nehody sú predmetom vyšetrovania. Nehodu vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.   

 


Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 1.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 10.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 11.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 12.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 13.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 14.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 15.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 16.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 2.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 3.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 4.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 5.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 6.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 8.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCACH:  Pri zrážke dvoch áut sa zranil chodec   - 9.jpg
Zverejnené: 29.09.2014
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov