MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto


Známe michalovské stavby a budovy namaľoval mladý výtvarník na staré a ošarpané múry, ktoré sa nachádzajú pred mostom na sídlisku Stráňany. Michalovčanom urobil radosť.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Autorom zaujímavej myšlienky je Michalovčan Filip Kaľavský, ktorý sa rozhodol skrášliť staré múry, popri ktorých  prechádzajú denne stovky ľudí nielen na sídlisko Stráňany ,ale aj do mesta a na autobusovú stanicu. Oslovil 20-ročného Radoslava Kocúra, ktorý navštevuje súkromnú umeleckú školu známeho výtvarníka Miroslava Capovčáka a spoločne vytvorili nádherné dielo, ktoré esteticky skrášlilo okolie.

 

Na starých múroch nájdete známe michalovské stavby, kostoly a budovy. Napríklad kostol Najsvätejšieho srdca Ježišovho na Stráňanoch, Kaplnku na Hrádku, budovu mestského úradu, Zemplínske múzeum a ďalšie objekty.  

 

 

 

Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 1.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 10.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 11.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 12.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 13.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 14.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 15.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 16.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 17.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 18.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 19.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 2.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 20.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 21.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 22.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 3.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 4.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 5.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 6.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 7.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 8.jpg Kultúra - MICHALOVCE: Aj takto sa dá skrášliť mesto - 9.jpg
Zverejnené: 25.06.2014
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov