MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Robert Fico zablahoželal ženám v Michalovciach k ich sviatku


Predstavitelia politickej strany SMER- sociálna demokracia si aj tento rok, ako tradične v marci pripomínajú sviatok Medzinárodného dňa žien podujatiami po celom Slovensku. Šnúru akcií MDŽ odštartovali na východe Slovenska, v Michalovciach.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



„Od vzniku politickej strany SMER-SD každoročne chodíme po Slovensku a pozývame ženy a dámy na podujatia, kde je kultúrny program a viac zábavné slovo ako politika. Snažíme sa im prihovoriť, hovoríme zábavné príhody, to je to, čo dnes ľudia potrebujú viac ako politikárčenie. Nie som nadšený tým, že k nám importujeme sviatky, ktoré nemajú nič spoločné so Slovenskom a našimi tradíciami. Preto pokiaľ budeme pôsobiť na politickej scéne, bez ohľadu na to, či budeme v opozícii alebo vo vláde, tieto stretnutia s ľuďmi budeme organizovať,“ povedal Robert Fico na margo stretnutia s „východniarkami.“

 


Na Zemplíne privítalo predstaviteľov strany SMER-SD vyše 1500 žien nielen z Michaloviec, ale aj okolitých miest a obcí.  O príjemnú atmosféru sa okrem politikov postaral tiež Mário „Kuly“ Kollár, Drišľak či Berco Balogh & Zlate Husle. K sviatku MDŽ zablahoželali ženám aj podpredsedovia strany Pavol Paška, Róbert Kaliňák a Marek Maďarič.

 


V závere kultúrneho programu Robert Fico ocenil výnimočné osobnosti regiónu: Jozef Borovka svoj život zasvätil práci s ľuďmi trpiacimi ochorením diabetes, pani Valéria Mitrová už 15 rokov pomáha ako predsedníčka Slovenskej únie sluchovo postihnutých. „ Sme zvyknutí, že osobnosti, ktoré sú medializované, ani zďaleka nespĺňajú kritéria na osobnosti. Sú však ľudia v regiónoch a mestách, ktorí robia záslužnú prácu a buď  o nich nikto nevie, alebo ich nikto nevie oceniť. Toto oceňovanie sa stretáva s veľkým ohlasom a práve preto je aj toto tradícia, v ktorej chceme v budúcnosti pokračovať,“ konštatoval predseda vlády SR Robert Fico.


A čo by zaprial ženám líder strany SMER- SD k ich sviatku?: „Hlavne viac pokoja. A aby ich muži viac poslúchali, lebo niekedy to vyzerá tak, že nie sme práve najposlušnejší,“ odpovedal s úsmevom Robert Fico. 

 

 

Tento článok je reklamný.


Zverejnené: 04.03.2014
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov