MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: 14-ročná školáčka chcela utiecť policajtom a spôsobila nehodu


Kurióznu nehodu museli v závere uplynulého týždňa riešiť v Michalovciach dopravní policajti. Iba 14-ročná žiačka základnej školy, ktorá samozrejme nie je držiteľkou vodičského preukazu chcela pred policajtmi ujsť na aute a spôsobila dopravnú nehodu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Nehoda sa stala vo štvrtok necelú hodinu po polnoci. Iba 14-ročné dievča viedlo z Michaloviec (bez príslušného vodičského oprávnenia) osobné auto Renault Twingo po Sobraneckej ceste v Michalovciach v smere od OC Tesco k čerpacej stanici OMW. „Hliadka Pohotovostnej   motorizovanej jednotky KR PZ v Košiciach počas výkonu služby spozorovala za sebou idúce vozidlo bez osvetlenia. Vozidlo zastavovali ešte počas jazdy svetelným znamením, na ktoré vodička nereagovala a pokračovala v jazde ďalej. Policajtom sa pokúsila ujsť a pri prejazde  
pravotočivou zákrutou na Masarykovu ulicu, nezvládla riadenie vozidla s týmto vyšla na obrubník, pričom sa vozidlo dostalo do šmyku a  zastavilo až pred čerpacou stanicou,“ informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Dievča pri nehode neutrpela  žiadne zranenie. Škoda na vozidle dosiahla  200 eur.

 

Ilustračné foto: TOM

Zverejnené: 15.02.2014
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov