MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil


V pondelok 30. mája okolo 23.00 hod. došlo v Michalovciach k tragickej dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom Renault Meganea 68-ročným chodcom z Michaloviec. Pri dopravnej nehode chodec na mieste zraneniam podľahol.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



V pondelok 30. mája okolo 23. 00 hod. došlo v Michalovciach k tragickej dopravnej nehode medzi osobným motorovým vozidlom Renault Megane, ktoré viedol 20-ročný vodič z Veľkých Kapušian a 68-ročným chodcom z Michaloviec.

Vodič viedol vozidlo po Špitálskej ulici v smere ku križovatke Špitálska – Okružná, pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojím schopnostiam a nevenoval sa plne vedeniu vozidla, pričom zachytil chodca, ktorý v tom čase prechádzal cez vozovku (mimo priechodu pre chodcov). Pri dopravnej nehode chodec na mieste zraneniam podľahol.

U vodiča dychovou skúškou požitie alkoholu zistené nebolo, či bol pod vplyvom alkoholu chodec bude zisťované pri pitve. Vodič zranený nebol. Na vozidle vznikla škoda cca 1.600,-€. Príčina a miera zavinenia dopravnej nehody sa vyšetruje aj za účasti znalca z odboru dopravy. V tejto súvislosti michalovský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

“Polícia vyzýva vodičov, aby na cestách dodržiavali základné povinnosti vodiča, venovali sa plne vedeniu vozidla, dodržiavali rýchlosť jazdy a v žiadnom prípade nesadali za volant pod vplyvom alkoholu. Polícia rôznymi preventívnymi akciami upozorňuje aj chodcov na to, aké je nebezpečné pohybovať sa na ceste bez označenia a nesprávnym spôsobom. Odporúčame všetkým chodcom, aby používali reflexné prvky na oblečení. Je dôležité, aby vás na cestách bolo vidieť. Aj takáto maličkosť dokáže zachrániť ľudský život. A samozrejme treba prechádzať cez cestu na miestach na to určených," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Tlačová správa 

 

FOTO: POLÍCIA & ČIČ

Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 01.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 03.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 05.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 07.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 09.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 15.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 18.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 19.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 39.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 43.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 44.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 45.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 46.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 47.jpg Krimi - Nehoda: Dôchodca zrážku s autom neprežil - 96.jpg
Zverejnené: 31.05.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov