MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom


Na Masarykovej ulici v Michalovciach došlo v piatok večer k vážnej dopravnej nehode. Vodič osobného auta Seat Inca zachytil ženu, ktorá prechádzala krížom cez cestu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Nehoda sa stala v piatok približne o pol piatej hodine  večer. Podľa predbežných informácii mala staršia žena údajne prechádzať krížom cez cestu mimo priechodu pre chodcov.

 

Na ceste do nej vrazilo osobného auto Seat Inca. Dôchodkyňu s vážnymi zraneniami previezli do michalovskej nemocnice.

Na tomto úseku cesty v blízkosti baziliky pri Kláštore redemptoristov došlo k zrážke chodca s autom aj pred pár dňami. Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.    

FOTO: TOM

Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 1.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 10.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 11.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 12.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 13.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 14.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 2.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 3.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 4.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 5.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 6.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 7.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 8.JPG Krimi - MICHALOVCE: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 9.JPG
Zverejnené: 30.11.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov