MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Ak zostanete doma, Šírave ani nemocnici nepomôžete


Nevoľte ľudí, ktorí už osem rokov rozprávajú, že sa niečo zlepší na Zemplínskej šírave a v michalovskej nemocnici, a pritom okrem vlastného biznisu neriešia to, čo ľudí skutočne trápi.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Keď som ohlásil svoju kandidatúru ako nezávislý kandidát na poslanca do zastupiteľstva Košického samosprávneho kraja (KSK), človek z jednej politickej strany mi s úškrnom povedal, že ak si nezískam domovy dôchodcov je to zbytočné, lebo ľudia v produktívnom veku, stredná generácia a mladí voliť nechodia. S úsmevom mi tento človek povedal, že sú schopní akurát nadávať na sociálnych sieťach, blogovať a diskutovať v príspevkoch pod článkami, ale k volebným urnám neprídu. Aj preto voľby do KSK majú najnižšiu účasť, hoci sa v nich rozhoduje o budúcnosti michalovskej nemocnice, opravách a údržbe všetkých ciest II. a III. triedy v okrese Michalovce, o všetkých stredných školách v okrese v zriaďovateľskej pôsobnosti KSK. Počas svojej kampane som sa rozprával s množstvom ľudí. Tým politikom a kandidátom, ktorí sa tešia, že obyvatelia okresu Michalovce nechodia voliť odkazujem, že nie sú ľahostajní, len sú znechutení. A právom. Je absolútne legitímne, keď vás niekto roky vodí za nos, že nechcete ísť ani voliť. Mňa skôr štve, že táto situácia niektorým kandidátom vyhovuje. Radosť majú hlavne kandidáti, ktorých voličom stačí k radosti a šťastiu igelitová taška s logom ich strany, alebo menom kandidáta, pero alebo kalendárik, ktorý dostali zadarmo. Preto pozývam v sobotu 9. novembra všetkých znechutených a unavených ľudí z Michaloviec, Strážskeho, Veľkých Kapušian a obcí Michalovského okresu, aby prišli k volebným urnám, lebo viem, že niektorí kandidáti z vás majú strach. Boja sa, že by ste ich mohli vymeniť. Ako novinár sa venujem dianiu v samospráve v mestách a obciach, ktoré sa nachádzajú v regióne Michalovského okresu presne desať rokov. Dôkladne poznám situáciu nielen v meste Michalovce, ale v celom regióne Zemplína. Budem rád, ak prídu voliť ľudia, ktorí posudzujú kandidátov a poslancov podľa vykonanej práce. Nie podľa fráz a sľubov. 

 

Nevoľte ľudí, ktorí už osem rokov rozprávajú, že sa niečo zlepší na Zemplínskej šírave a v michalovskej nemocnici, a pritom okrem vlastného biznisu neriešia to, čo ľudí skutočne trápi. 


Čítať viac...

POLITICKÁ REKLAMA  

Zverejnené: 06.11.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov