MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Udalosti v osade majú svoju dohru


Včera (06.08.2013) polícia vykonala pátraciu akciu v služobnom obvode Okresného riaditeľstva PZ Michalovce, ktorá bola zameraná na pátranie po hľadaných osobách a hľadaných veciach.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Do akcie sa zapojili policajti Okresného riaditeľstva PZ Michalovce a Krajského riaditeľstva PZ Košice.Počas akcie bolo predvedených celkom 9 osôb, pričom vypátrala dve hľadané osoby a predviedla 7 osôb podozrivých zo spáchania trestnej činnosti. Celkom  polícia objasnila štyri trestné činy, z ktorých obvinila 4 osoby.Z útoku na verejného činiteľa (z 3.8.2013)obvinila 22-ročného Michalovčana, ktorý dňa  3.8. 2013 na Mlynskej ulici v Michalovciach počas služobného zákroku bezdôvodne zaútočil na policajta drevenou palicou, pričom mu spôsobil povrchové poranenie hlavy.

Tohto muža polícia obvinila ajz trestného činu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu za skutok z toho istého dňa, kedy  miestneho 27-ročného muža pichol nožom do ramena. Obvinený Michalovčan bol umiestnený do cely policajného zaistenia, vyšetrovateľ zároveň spracuje podnet na jeho väzobné stíhanie. Za tieto skutky mu hrozí až osemročné väzenie.Taktiež obvinila tri osoby z trestného činu porušovania domovej slobody a poškodzovania cudzej veci,tieto osoby sú stíhané na slobode. Pri policajnej akcii nedošlo k zraneniu predvádzaných osôb. Nevylučujeme, že ďalším dokumentovaním budú obvinené aj ďalšie osoby.

 

Informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Zverejnené: 07.08.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov