MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V osade Angi Mlyn bolo opäť rušno


Včera (3.8.) o 20.15 hod. boli policajné hliadky vyslané operačným dôstojníkom OR PZ v Michalovciach do osady na Mlynskú ulicu v Michalovciach, kde malo dochádzať k hromadnej bitke a narúšaniu verejného poriadku.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Po príchode na miesto hliadky zistili, že skupina priližne 100 miestnych obyvateľov vyzbrojených železnými tyčami a palicami sa fyzicky napáda, pričom hádžu po sebe palice a dosky. Zároveň zistili, že do ich príchodu miestneho  27-ročného muža doposiaľ neznáma osoba pichla nožom do ramena.

 

Zraneného muža lekári ošetrili v michalovskej nemocnici a prepustili do domáceho liečenia. Počas služobného zákroku jeden muž z rozvášneného davu bezdôvodne udrel dreveným predmetom policajta po temene hlavy a spôsobil mu povrchové poranenie hlavy bez prácenoschopnosti. Útočník využil situáciu, keď sa policajt na krátku dobu otočil k davu chrbtom a zaútočil.


         Polícia následne situáciu v osade upokojila bez použitia donucovacích prostriedkov a miestni osadníci sa rozišli. Situáciu v osade pollícia naďalej monitorovala. Krátko pred 23,00 hod. vyšli dvaja muži na ulicu, pričom ozbrojení palicou a tyčou vykrikovali a rušili nočný kľud. Policajná hliadka osoby vyzvala, aby upustili od protiprávneho konania, pričom výzvu neuposlúchli a jeden z mužov sa dal na útek. Polícia oboch mužov (26,42) za použitia donucovacích prostriedkov zaistila a eskorotovala na policajné oddelenie k ďalším úkonom, nakoľko sa dopustili priestupku proti verejnému poriadku. Po tomto incidente bola situtácia v osade pokojná, pričom už polícia nezaznamenala narušenie verejného poriadku. V súvislosti s útokom na policajta vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Michalovciach začal trestné stíhanie pre trestný čin útoku na verejného činiteľa.

 

Informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

 

Zverejnené: 04.08.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov