MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?!


Pozrite sa ako vyzerajú michalovské parkoviská v centre mesta takmer po každom menšom daždi.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Michalovčania sa po vystúpení z auta musia v centrálnej mestskej zóne brodiť v kalužiach vody.Najhoršia  situácia je na Gorkého ulici pri bývalom Kine mier, pred poliklinikou na Námestí osloboditeľov,  za bývalým Družstevným domom pri rozostavanej Tržnici a na Duklianskej ulici. Keďže tieto parkoviská  pripomínajú skôr kúpaliská,  preto  vám ponúkame náš  ironicko-recesistický  tip,  kde môžete stráviť letnú dovolenku priamo v Michalovciach.

Takto vyzerali parkoviská v Michalovciach v piatok 22. júla. 

Tip na dovolenku:

Kúpalisko (parkovisko)  pri rozostavanej Tržnici: 

Nádherná rozsiahla vodná plocha priamo v centre mesta  je vhodná najmä pre rodiny s malými deťmi.  Vjazd do vody je plynulý. Dno tvorí pevná asfaltová plocha, takže pri vstupe do vody nepotrebujete žiadnu obuv.  Môžete tu oddychovať  aj celý týždeň voda sa tu vyparuje veľmi pomaly.  Na rozsiahlej vodnej ploche sa otočí aj menší motorový čln ťahajúci banán.

Kúpalisko (parkovisko) pred Kinom Mier:


Táto vodná plocha je vhodná najmä  pre milovníkov adrenalínových vodných športov. Nachádza sa tu nepravidelné dno so strmým klesaním a okolo štrkopiesková pláž. Často tu fúka severný vietor, takže sa na hladine vytvárajú menšie vlny. Výhodou tejto vodnej plochy je, že v blízkosti sú lavičky a terasa pred Club bar KM /KaeMko,  kde sa môžete osviežiť.  Stany, tašky, kabelky a ďalšie osobné veci  môžete nechať pri vode bez dozoru pretože nad kúpaliskom sa nachádza kamera mestskej polície. Výhodou tohto kúpaliska - parkoviska je aj nočné kúpanie. Večer na vodnú plochu dopadá svetlo zo stĺpov verejného  osvetlenia.

Kúpalisko(parkovisko) pred Poliklinikou:

Kedysi najväčšia vodná plocha v centre mesta sa pred pár dňami zúžila. Potom, čo si svoje pozemky ohradili súkromní vlastníci je tu menej miesta na kúpanie. Napriek tomu tu môžete preži pri vode zopár pekných slnečných dní. Výhodou tejto vodnej plochy je, že odtiaľ máte blízko na zmrzlinu, večer do kina a v prípade úrazu na Polikliniku.

Kúpalisko(parkovisko)  na Duklianskej ulici:

Nachádza sa na ulici kde sídli aj mestská polícia. Aj  najmenšie kúpalisko (parkovisko) v  meste má svoje čaro. Vodná plocha sa tiahne pozdĺžne popri obrubníkoch na okraji cesty. Toto kúpalisko je vhodné na tréningy pre skúsených plavcov.

 

Ak sa vo vašom okolí a na sídliskách nachádzajú ďalšie parkoviská , ktoré pripomínajú skôr  kúpaliská, dajte nám vedieť. Radi  ich zaradíme do nášho dovolenkového katalógu cestovnej kancelárie: „Michalovce Tour – máme radi leto a hlavne vodu“.  

 

FOTO: DEM

Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140959.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140961.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140962.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140963.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140964.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140965.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140967.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140968.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140969.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140971.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140972.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140982.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140984.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140985.JPG Samospráva - Toto sú michalovské parkoviská, alebo kúpaliská ?! - P1140986.JPG
Zverejnené: 23.07.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov