MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


NEHODA: Z totálne zdemolovanej dodávky vytiahli dvoch mužov


Dodávka zišla z cesty a narazila do mostíka. Auto zostalo po náraze prevrátené na streche. Vodič zostal zakliesnený v aute a visel dole hlavou.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



 

Dnes v pondelok ráno došlo k vážnej dopravnej nehode pred obcou Nižná Rybnica v okrese Sobrance. Žltá dodávka Renault Master s českým evidenčným číslom smerovala od Michaloviec na Sobrance. Pred obcou Nižná Rybnica vodič nečakane prešiel do protismeru,  zišiel z cesty do priekopy a približne po dvadsiatich metroch narazil do betónového múrika.

 

Dodávka sa po náraze prevrátila na strechu. Vodič zostal zakliesnený a visel dole hlavou. Zraneného muža dostali z auta michalovskí a sobraneckí hasiči.

Zranený spolujazdec sa po príchode záchranárov nachádzal už mimo vozidla.  Namieste zasahovali dve sanitky rýchlej zdravotníckej pomoci. Zranených mužov previezli od michalovskej nemocnice . Podľa predbežných informácii sú zranení muži Ukrajinci. Premávku na mieste nehody riadila polícia. Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.

 

Zverejnené: 29.04.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov