MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Odvody opäť stúpnu!


Stane sa tak vzhľadom na to, že priemerná mzda na Slovensku podľa Štatistického úradu SR vlani medziročne vzrástla o 2,4 % na 805 eur.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Minimálne sociálne a zdravotné odvody pre samostatne zárobkovo činné osoby (SZČO) od začiatku januára roku 2014 stúpnu o 4,48 eura na 189,77 eur.

            Z dôvodu neustáleho zvyšovania odvodov prechádza zo živnosti na s.r.o. najvyšší počet živnostníkov v histórii. Prechod na s.r.o. ušetrí ľudom na odvodoch niekoľko desiatok eur mesačne. Založenie s.r.o. sa vďaka spoločnostiam špecializujúcim sa na zakladenie s.r.o. stalo cenovo dostupné aj pre malých živnostníkov s nízkym obratom. Náklady sa živnostníkovi vrátia veľmi rýchlo.

            Prechodom na s.r.o. sa živnostník zbavuje aj zodpovednosti za svoje podnikanie. Živnostník v prípade krízy a úpadku svojho podnikania ručí celým svojim súkromným majetkom. Kďežto v prípade exekúcie vedenej na jeho s.r.o. je postihovný len majetok s.r.o. a nie súkromný majtok podnikateľa.

            Živnostníci pred prechodom na s.r.o. riešia dilemu, či pre svoju s.r.o. registrovať sídlo vo svojom súkromnom byte alebo rodinnom dome, alebo radšej si zaplatiť drahú kanceláriu v meste a radšej ochrániť svoje súkromie a rodinu od nepríjemných návštev štátnych orgánov u seba doma. Na uvedený problém existuje jednoduché a lacné riešenie! Spoločnosť zakladajúca vám s.r.o. vám na základe zmluvy poskytne virtuálnu kanceláriu vo svojich priestoroch. Za nízky mesačný poplatok budete mať zriadenú kanceláriu v priestoroch spoločnosti špecializujúcej sa na zakladanie s.r.o. Pracovníci tejto spoločnosti budú preberať za vás poštu a ihneď vás o nej informovať. V prípade potreby vám spoločnosť poskytne priestory pre vaše obchodné stretnutia s klientmi. Uvedená adresa kancelárie bude ako sídlo vašej s.r.o. zapísana do Obchodného registra a riadne označená pre prípad kontroly štátnych orgánov.

 

            Spoločnosť Tripologie consulting s.r.o. a jej portál www.americkysen.sk poskytuje komplexný servis založenia s.r.o., poskytnutia sídla s.r.o. a podnikateľského poradenstva za dostupné ceny pre malých a stredných podnikateľov v Michalovciach a okolí. 

 

Tento článok je reklamný.

Zverejnené: 07.04.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov