MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


2 % na podporu vysokoškolského vzdelávania na Zemplíne


Tradícia vysokoškolského vzdelávania v Michalovciach sa začala písať v roku 1994 založením pedagogického pracoviska Podnikovohospodárskej fakulty Košice, Ekonomickej univerzity Bratislava.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Súčasne v tomto roku bola založená i Nadácia profesora Čolláka, ktorej poslaním je organizačne a finančne zabezpečiť chod celého pedagogického pracoviska. Michalovské pracovisko PHF EU vychováva pre potreby regiónu všestranne pripravených odborníkov z oblasti ekonómie. Výučba na pedagogickom pracovisku EU PHF v Michalovciach sa realizuje v riadne akreditovaných študijných programoch na I. stupni – Ekonomika a manažment podniku, na II. stupni – Finančné riadenie podniku. V súčasnosti študuje na pedagogickom pracovisku EU PHF v Michalovciach viac ako 350 študentov dennou a externou formou štúdia.


Snaha o zabezpečenie čo najkvalitnejšieho vzdelávania vedie našu nadáciu k získavaniu finančných prostriedkov z rôznych zdrojov. Jedným z takýchto zdrojov sú i 2 % z podielu z dane príjmov.

Uchádzame sa preto o Vašu priazeň a priazeň Vašich známych pri určovaní 2 % podielu z Vašej zaplatenej dane za rok 2012. Svojím rozhodnutím o poukázaní 2 % podporíte poslanie nadácie a Váš finančný príspevok sa stane vyjadrením morálnej podpory vysokoškolského vzdelávania v našom regióne.

Prosperita regiónu je priamo úmerná vzdelanostnej úrovni jej obyvateľstva. Preto sa sami rozhodnite, kto potrebuje Vaše peniaze.

2 % je možné poukázať formou tlačiva VYHLÁSENIE (platí pre fyzické osoby, ktorým ročné zúčtovanie dane z príjmov robí zamestnávateľ), alebo priamo v daňovom priznaní (pre fyzické a právnické osoby, ktoré si podávajú daňové priznanie sami). Bližšie informácie o mechanizme poukazovania 2 % a informácie o príjemcovi nájdete na tomto odkaze.

Zverejnené: 02.03.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov