MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!!


Vonku je teplota vzduchu mínus 3 stupne a rieky Laborec tesne nad nulou. Všade okolo je sneh a Michalovčan Števo si sadá do studenej rieky, aby si zapálil svoju obľúbenú cigaretku. Z ľadovej vody vychádza až keď dofajčí.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Hoci to vyzerá prinajmenšom divne týmto netradičným spôsobom relaxuje 43-ročný Štefan z Michaloviec .  Takto sme ho zachytili v rieke dnes v utorok 12. februára na sídlisku Stráňany. “Otužujem sa už siedmy rok. Niekedy si rozbijem ľad na jazierku Baňa, alebo na Šírave a kľudne si pofajčím. Vo vode sa zdržím aj s fajčením približne desať minút,“ povedal Števo.

 

Hovorí, že cigaretka chutí v ľadovej vode báječne. Tento pocit sa vraj nedá opísať. Dopraje si ju na konci otužovania priamo vo vode. "To samozrejme neodporúčam netrénovaným ľuďom, ktorí sa pravidelne neotužujú. Nech to neskúšajú ani z frajeriny. Ja sa každý deň  sprchujem studenou vodu. S otužovaním som začínal postupne. Vo vode som bol zo začiatku len okolo minúty,“ prezradil.

 

Pohoda, klídek, tabáček


Štefan  počas minuloročnej otužileckej akcie (na snímke úplne vpravo)


Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 1.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 10.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 11.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 18.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 19.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 2.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 21.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 3.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 33.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 4.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 44.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 5.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 7.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 8.JPG Relax - Michalovčan si rád pofajčí v ľadovom Laborci !!! - 9.JPG
Zverejnené: 12.02.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov