MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


16-ročná spolujazdkyňa nehodu neprežila


Včera (9.1.2013) o 13,05 hod. došlo na ceste v Trebišovskom okrese k vážnej dopravnej nehode.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



V obci Boľ v smere od mesta Kráľovský Chlmec viedla 20-ročná vodička z okr. Trebišov osobné motorové vozidlo zn. Opel Vectra, ktorá na priamom úseku cesty, z doposiaľ nezistených príčin s vozidlom zišla mimo vozovku v pravo do cestnej priekopy, kde následne s vozidlom čelne narazila do stromu. Pri dopravnej nehode vodička  utrpela zranenia s dobou liečenia a PN nad 42 dní. Jej 38-ročná spolujazdkyňa, ktorá sedela na prednom sedadle spolujazdca pri dopravnej nehode utrpela zranenia s dobou liečenia a PN do 6 dní. Druhá  spolujazdkyňa vo veku 16-rokov, ktorá sedela vo vozidle vzadu, utrpela zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla.

Poškodením vozidla vznikla škoda vo výške 1.500,- eur. Alkohol u vodičky zistený nebol. Bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Polícia za účelom zabráneniu zvýšenému počtu dopravných nehôd a ich následkov z  dôvodu zhoršenia poveternostných podmienok v Košickom kraji, ako aj na zjazdnosť ciest ktorá je vo väčšine prípadov pokrytá súvislou vrstvou snehu, vyzýva všetkých vodičov a účastníkov cestnej premávky, aby vo zvýšenej miere sledovali situáciu v cestnej premávke, prispôsobili rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky a aby boli vzájomne ohľaduplní. Okresné dopravné inšpektoráty v Košickom kraji aktuálne reagujú na túto situáciu zvýšeným počtom hliadok na celom území, ktoré budú na nezjazdnosť ciest upozorňovať aj formou použitia výstražného svetelného zariadenia na služobných motorových vozidlách.  Informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

 

Foto: POLÍCIA

Zverejnené: 10.01.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov