MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Takto neparkujte, riskujete papuču


Vodič Fordu predviedol na sídlisku Stráňany ako sa nemá parkovať. Jeho spôsob parkovania vytočil niektorých obyvateľov 13 poschodového paneláku. Keď obyvatelia vychádzali z bytovky, museli najprv obísť auto odstavené pred vchodovými dverami.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Vodič Fordu zaparkoval osobné auto na chodníku pred bytovkou na ulici Nad Laborcom blízko vchodových dverí v stredu dopoludnia. Policajti mu za tento priestupok nasadili papuču.  

 

Minulý rok nasadili mestskí policajti vodičom, ktorí v Michalovciach porušili predpisy až vyše 140 papúč. Papuču dostali vodiči, ktorí sa dopustili priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky napríklad tým, že neuposlúchli pokyn vyplývajúci  z dopravnej značky zákaz zastavenia, zákaz státia, zákaz vjazdu, zákaz odbočovania, vyhradené parkovisko, pešia zóna, zóna s dopravným obmedzením a parkovisko. Výška blokovej pokuty zaplatenej na mieste sa mohla vyšplhať až do 60 eur. Vodiči, ktorí sa v Michalovciach dopustili priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky parkovaním na vyhradených miestach dostali na auto technický prostriedok na zabránenie odjazdu motorového vozidla  - papuču. Mestskí policajti zistili vlani až  115 takýchto priestupkov, ktoré boli riešené vo všetkých prípadoch uložením blokovej pokuty. Ďalšie papuče dostali vodiči, ktorí spáchali priestupky proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky tým, že sa dopustili  dopravného priestupku. Policajti minulý rok nasadili papuču za tento priestupok v 27 prípadoch. Je to o 70 priestupkov menej ako v roku 2010. Z toho bolo 25 priestupkov riešených uložením blokovej pokuty, 2 priestupky boli riešené predložením správy o výsledku objasňovania priestupku okresnému dopravnému inšpektorátu policajného zboru.

 

Foto: MAR

Zverejnené: 12.12.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov