MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz


Pri príležitosti 5 výročia galérie a multikultúrneho priestoru Subterén vám ponúkame jedinečnú výstavu popredného výtvarného umelca, ktorý je vždy aktívny a multimediálny vo svojej tvorbe.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Bartusz patrí medzi najvýznamnejších intermedialistov v slovenskom výtvarnom umení. Je sochár, konceptualista, maliar a performista, ktorý má vynikajúci cit pre aktuálnosť a nové výtvarne smery.

 

Zároveň táto výstava je v čase uzavretia nultého ročníka festivalu krajinného umenia Landartové záhrady. Výstava je verejnosti prístupná do 6. decembra.

Foto: Martina Králiková

Vernisáže sa zúčastnil aj michalovský primátor Viliam Zahorčák

Bartusz na snímke s výtvarníkom a prevádzkovateľom galérie Subterén Petrom Králikom


Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 1.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 10.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 11.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 12.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 13.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 14.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 15.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 16.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 17.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 2.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 3.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 4.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 5.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 6.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 7.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 8.jpg Kultúra - V Michalovciach vystavuje Juraj Bartusz - 9.jpg
Zverejnené: 26.11.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov