MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu


Vážna dopravná nehoda sa stala dnes v piatok podvečer v Michalovciach. Vodič osobného auta vo veľkej rýchlosti prešiel do protismeru, prerazil zábradlie a narazil do stromu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Nehoda sa stala dnes po štvrtej hodine popoludní na ceste prvej triedy na Močarianskej ulici v Michalovciach. Vodič osobného auta Renault Thalia smeroval z Pozdišoviec do Michaloviec. Podľa predbežných informácii keď už bol v mestskej časti Močarany prešiel do protismeru, vyletel z cesty a vrazil do kovového zábradlia.

 

Auto nezastavilo ani zábradlie a približne 20 metrov „letelo“ lesným porastom v blízkosti cesty a  narazilo do stromu.

 

Vozidlo zostalo po náraze prevrátené na boku - na strane vodiča. Na mieste nehody zasahovali michalovskí hasiči. Zraneného muža dostali z auta po odstránení čelného skla. V aute sa po náraze aktivovali airbagy.

 

Sanitka previezla zraneného vodiča do michalovskej nemocnice. Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.

 

Na frekventovanej ceste sa po nehode vytvárali kolóny v oboch smeroch. Premávku preto riadila polícia    

 

FOTO: ACE

Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 1.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 10.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 11.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 12.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 13.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 14.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 15.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 16.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 19.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 2.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 20.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 22.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 24.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 25.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 26.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 27.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 28.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 29.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 3.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 33.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 4.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 41.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 42.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 44.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 45.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 47.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 48.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 49.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 5.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 6.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 7.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 8.JPG Krimi - MICHALOVCE: Vodič prerazil zábradlie a narazil do stromu - 9.JPG
Zverejnené: 23.11.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov