MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Zažite výnimočnú noc v Zemplínskom múzeu


Zemplínske múzeum v rámci príprav celoslovenského podujatia Noci múzeí a galérií 2012, ktoré sa bude konať 19.mája ponúka predpredaj vstupeniek na nočnú zážitkovú prehliadku múzea spojenú s ukážkou a ochutnávkou stredovekej kuchyne.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Vstupenky sú na predaj v troch časových intervaloch ( 20.00, 21.00, 22.00 hod.) v obmedzenom  počte 20 ks  na 1 časový interval, ktorými sa návštevníci preukážu pri vstupe.  Je nutné dodržať čas na vstupenke so samotným časom vstupu do múzea ( po vypredaní vstupeniek sa  nebude možné tohto podujatia zúčastniť).

Cena vstupenky 6 €/1 osobu zahŕňa:

-  zážitkovú prehliadku múzea

- stredoveké menu  pre 1 osobu ( nápoj podľa výberu a stredoveká mäsová špecialita s prílohou). 

Vstupenky je možné zakúpiť len v predpredaji do 16.5.2012 na sekretariáte Zemplínskeho múzea.


Pre menej náročných návštevníkov program začína už v čase od 18.00 -  do 19.30

(Vstup každých 15 min.)

Cena vstupenky 2 €/1 osobu zahŕňa:

- vstup spojený s programom OZ Priatelia múzy (bez ukážky stredovekej kuchyne.)

- detskí návštevníci pri zaplatení vstupného dostanú lístok , ktorým majú zabezpečený vstup  na nedeľňajší program  Medzinárodného dňa múzeí, ktorý bude nasledujúci deň 20.5.2012 .

Počas celého víkendového programu bude sprístupnená zdarma výstava Levočská biela pani, ktorá predstavuje tragický príbeh mladej šľachtičnej Juliany Korponaiovej, starý takmer 300 rokov.

 

Pracovníci Zemplínskeho múzea už pracujú na zaujímavom programe aj na Medzinárodný deň múzeí, ktorý bude nasledujúci deň v popoludňajších hodinách. Po spracovaní programu Vás budú informovať o celovíkendovom podujatí podrobne.

Bližšie informácie ohľadom podujatia Noci múzeí a galérií a predaja vstupeniek: 056/644 10 93,              sekretariat.zm@gmail.com

 

ilustračne foto: ROKO

Zverejnené: 14.05.2012
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov