MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom


Dnes v pondelok po šiestej hodine večer došlo k vážnej zrážke osobného auta s chodcom. Nehoda sa stala neďaleko mestských kasárni na Sobranskej ceste v blízkosti osady Angi mlyn.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Osobné auto Renault Megane s michalovským evidenčným číslom smerovalo od Zalužíc po rovnej ceste - po Sobranskej ceste smerom k Tescu. Pár metrov za mostom, ktorý vedie ponad rieku Laborec došlo k zrážke osobného auta s chodcom. Muža po náraze odhodilo na cestu. 

 

Sanitka zraneného chodca po niekoľkých minútach previezla do michalovskej nemocnice.  Na aute zostalo rozbité čelné sklo a spätné zrkadlo. Auto šoférovala vodička. Zranený chodec podľa predbežných informácii nepochádzal z osady. Nehoda sa stala v blízkosti priechodu pre chodcov, ktorý bol v čase nehody neosvetlený . Muž pravdepodobne prechádzal po priechode smerom od Angi mlyna ku kasárňam, keď ho zachytilo auto. Na ceste bola slabá viditeľnosť.  Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach. Polícia ešte približne hodinu po nehode riadila na frekventovanej ceste premávku v oboch smeroch.

 

Navyše smerom od Zalužíc nebola pred priechodom umiestnená pri ceste žiadna dopravná značka, ktorá by upozornila vodičov, že sa tam nachádza  priechod pre chodcov.       

 

Značka upozorňuje vodičov na priechod pre chodcov len pred výjazdom z mesta. Mnohí vodiči považujú daný úsek za nebezpečný. Osadníci tu často prebiehajú cez cestu mimo priechodu pre chodcov v tmavom oblečení. K zrážke áut s chodcami došlo na tomto úseku už aj v minulosti .   


Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 10.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 11.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 12.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 13.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 14.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 15.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 17.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 18.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 19.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 2.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 4.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 5.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 8.JPG Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Ďalšia zrážka auta s chodcom - 9.JPG
Zverejnené: 19.12.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov