MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Priložil mu nôž k bruchu a zobral peniaze


Neznámy páchateľ v areáli jednej z humenských škôl zozadu udrel do hlavy 24-ročného mladíka a priložil mu k bruchu nôž. Potom mu zobral 100 eur a utiekol.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Humenský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Doposiaľ neznámy páchateľ v čase okolo 23.30 hod. dňa 5. júna  v areáli jednej z humenských škôl  zozadu udrel do hlavy 24-ročného mladíka, bytom Humenné, Ulica Puškinová, ktorý v tom čase areálom prechádzal. Poškodený spadol na zem, keď sa pokúsil postaviť páchateľ ho opäť udrel do tváre.  Následne druhý páchateľ  vytiahol z vrecka nožík, priložil poškodenému k bruchu a povedal mu: "vytiahni čo máš, lebo to do teba pichnem".

Po týchto slovách poškodený z vrecka svojich nohavíc vybral bankovku v hodnote 100,-EUR spolu s platobnou kartou k osobnému  účtu.   V obave o svoj život ju podal páchateľovi s nožom v ruke, ktorý mu bankovku aj platobnú kartu vytrhol. Obaja páchatelia utekali z areálu smerom do centra mesta. Poškodený  utrpel zranenia a to opuch s palpačnou bolesťou s dobou liečenia do 7 dni a škodu vo výške najmenej 100,-EUR. Informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Karnišová. Po páchateľoch polícia pátra.

Ilustračné foto: ČIČ


Zverejnené: 08.06.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov