MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Kradli železo na cintoríne aj na futbalovom ihrisku


Humenskí policajti vypátrali a obvinili páchateľov, ktorí majú na svedomí krádež poklopov na cintoríne v Humennom a krádež zábradlia v obci Myslina.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Z prečinu krádeže boli včera obvinení traja mladíci z Mysliny, okr. Humenné vo veku 16, 18 a 24 rokov. Obvinená trojica prišla 9.11.2011 v čase okolo 1:00 h na cintorín v Humennom. Cez zadnú bránu vošli autom dnu a následne odtiaľ z kanalizácie povyberali 3 ks oceľových kanálových mreží s osadením a jednu vrchnú mrežu kanálového poklopu. Tieto naložili do auta a nasledujúci deň spoločne odpredali vo výkupni zberných surovín za sumu 40.- €.  O niekoľko dní neskôr, 13.11.2011, kradli mladíci na futbalovom ihrisku v Mysline. V čase okolo 22:00 h pomocou pílok na železo odrezali na ihrisku kovové zábradlie o dĺžke cca 70 m. To skrátili na metrové časti a na druhý deň odviezli do zberných surovín, pričom dostali  50.- €.  Na humenskí cintorín sa obvinení vrátili 16.11.2011. V čase okolo 1:30 h tu opäť prišli na osobnom aute. Po príchode povyberali z kanalizačných priepustov cintorína 10 oceľových kanálových mreží s osadením a 5 vrchných kanálových mreží. Naložili ich do vozidla a počas včerajšieho dňa (21.11.2011) chceli spoločne odpredať vo výkupni zberných surovín. Tentokrát však už im v zberni veci nezobrali, ale zavolali políciu.

Celková škoda, ktorú krádežou spôsobili bola predbežne vyčíslená na 750.- €. Všetci traja sú stíhaní na slobode.  Informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

 

Ilustračné foto: TOM

Zverejnené: 22.11.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov