MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Prečo chodia Michalovčania do Viedne?


Mnoho Michalovčanov cestuje pred sviatkami za zábavou a nákupmi do väčších miest ako sú Košice a Bratislava. Málokto však tuši, že trhy na Slovensku sú neporovnateľné s tými ktoré majú už 700 ročnú tradíciu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Vo Viedni sa konajú unikátne a populárne vianočné trhy. Jej trhy sú možno minimálne tak známe ako benátsky karneval a veľkosťou, menom a imidžom vedia schovať do vrecka každú európsku metropolu.

CHRISTKINDLMARKT Je zďaleka najväčší a asi najznámejší vianočný trh vo Viedni. Aróma kandizovaného ovocia, cukrovej vaty a ďalších dobrôt ako vianočného punču a pečených gaštanov zaváňa pomedzi malé drevené stánky. Vo vzduchu udržuje magické čaro. Park neďaleko Radnice je miestom inšpirácie so slávnostne ozdobenými stromami. Pripravené sú aktivity ako jazda na koni, vianočný Express a rozprávkové scény v umeleckom prevedení.

 

Zájazd z Michaloviec do Viedne Vám ponúka aj michalovská CESTOVNÁ AGENTÚRA BOMEX v termínoch 10.12.2011 , 17.12.2011. Cena zájazdu je 33 EUR čo je podľa našich informácii nižšia cena ako keby ste sa vybrali vlakom, či bežnou autobusovou dopravou. Tak prečo si neurobiť peknú sobotu?

 

TERMÍN : 10.12.2011 , 17.12.2011
PROGRAM

- Odchod z Michaloviec o 4:00 hod
- z Košíc o 5:00 hod
- Príchod do Viedne cca o 12:00 hod
- Individuálny program , prechádzka centrom mesta s najvýznamnejšími historickými pamiatkami
- Návšteva Vianočných trhov
- Odchod z Viedne cca o 19:00 hod
- Príchod do Michaloviec v skorých ranných hodinách
CENA : 33,-EUR

www.cestovnaagenturabomex.sk
MICHALOVCE

ul . Nám. Osloboditeľov 33

tel. č. 056/642 16 21

Zverejnené: 18.11.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov