MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Mladý Humenčan predával marihuanu. Skončil v cele


Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol v piatok obvinenie pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi 20-ročnému mužovi z Humenného.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Obvinený Humenčan si od septembra tohto roku zadovažoval marihuanu, ktorú následne prechovával doma a predával rôznym osobám v Humennom ale aj inde. Pri osobnej prehliadke našli policajti u neho malú plastovú nádobu s obsahom zelenej sušiny. Obvinený následne ešte sám vydal policajtom šesť skladačiek z papiera s obsahom zelenej sušiny a jednu digitálnu váhu. Podľa predbežného znaleckého skúmania zaistenej zelenej sušiny, ide o vysušené vrcholky rastliny konope o hmotnosti 1,36 g v prípade plastovej nádoby a 2,59 g v prípade papierových skladačiek. Z tohto množstva by bolo možné pripraviť od 6 do 14 obvykle jednorazových dávok drogy, resp. od 9 do 24 obvykle jednorazových dávok drogy.

Mladý Humenčan bol po zadržaní umiestnený do cely policajného zaistenia a po vznesení obvinenia bol na neho spracovaný aj návrh na vzatie do väzby. Ešte len v utorok 25.10.2011 bol tento mladík za drogovú trestnú činnosť na základe dohody o vine a treste podmienečne odsúdený. Informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

 

Foto: POLÍCIA

Zverejnené: 30.10.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov