MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Akú stratégiu použiť pri hraní online pokru?


Každý, kto aspoň raz v živote hral poker, tak vie, že to vôbec nie je jednoduché.


Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



 

 Poker je hra pre inteligentných, nie je to len hazardná hra, ako v prípade výherných automatov. Táto kartová hra si vyžaduje zvoliť si správnu stratégiu a taktiku.

Pre mnohých je práve príprava alebo voľba stratégie veľmi odstrašujúca, najmä v prípade, keď neviete, kde začať.

V nasledujúcich riadkoch sa dozviete niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu pri voľbe správnej stratégie pri hraní online pokru.

 

Nastavte si ciele

 

Najzákladnejším pravidlom je nastaviť si ciele. Ak si stanovíte za cieľ vyhrať turnaj, naložíte na seba maximálny stres, ktorý vás bude pri hre maximálne ovplyvňovať. Je rozumnejšie si nastaviť malé ciele, ktoré vám spomínaný stres pomôžu znížiť.

 

Zachovajte pokoj

 

Pri hraní pokru majte na pamäti, že nervozita je váš najväčší nepriateľ.  Ak budete počas hrania pokru (či už klasického alebo online pokru) pociťovať nervozitu, ovplyvní i vaše myslenie a konanie. V takom prípade sa môže stať, že vykonáte nesprávny ťah. Preto je dôležité zachovať si chladnú hlavu a dopriať si pokoj.

 

Zahoďte emócie

 

Jednou z častých chýb pri hraní online pokru je príliš emocionálny prístup. V klasickom pokri, ktorý sa hrá v tvárou tvár má viac osobnej interaktivity.

 

V online pokri nevidíte žiadnu tvár – jedine ak by ste videli len fotografiu či avatar . Online poker nemá žiadnu osobnú interakciu,  ani komunikáciu a navyše spôsob hrania je veľmi odlišný. Preto pri hraní online pokru držte svoje emócie na uzde.

Spoznajte súpera

 

Pri začatí hrania online pokru sa neodporúča byť od začiatku príliš agresívnym hráčom. Z dlhodobého hľadiska to nie je efektívne. Nehrňte sa bezhlavo do stávok, najskôr si oťukajte súpera, spoznajte ho a preverte si aj jeho hraciu techniku. Až následne môžete zvoliť agresívnejší prístup hrania.


Dobrá stratégia je základným prvkom pre úspešné hranie online pokru. V hore uvedených riadkoch sme vám poskytli pár tipov, na ktoré by ste sa mali zamerať pri výbere.  Samozrejme, že každý človek je iný a musí si zvoliť tú svoju stratégiu. Okrem stratégie je dôležité poznať aj základné pravidlá pokru.


Tento článok je reklamný

Zverejnené: 05.06.2019
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov