MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Najlepší darček pre vášho svokra


Vybrať ten správny darček pre muža alebo svokra môže byť niekedy dosť veľký oriešok. Nechajte sa inšpirovať tipmi na darčeky pre svokrovcov. Určite sa nájde darček, ktorý bude pasovať práve vášmu svokrovi, či mužovi.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Dobrý parfum

Kúpa parfúmu je už akou si klasikou. Príliš ťažké a korenisté vône môžu byť trefou do čierneho, len vtedy ak to dotyčná osoba naozaj aj má rada. Preto navrhujeme aby ste si od sledovali, aký parfúm má svokor rád. Preto treba kúpu poriadne zanalyzovať.

Fľaša kvalitného alkoholu vždy poteší a niekedy aj zahreje

Aj na Slovensko sa pomaly dostáva trend, že sa ľudia začínajú obdarovávať kvalitným alkoholom ako napríklad rum Diplomatico. Ten sa veľmi často používa aj ako štýlová dekorácia, ktorá ešte len čaká na svoju konzumáciu. Ak plánujete obdarovať svokra fľašou kvalitného alkoholu v dizajnovom balení odporúčame Frndžalicu, ktorá je v poslednej dobe naozaj obľúbená. No nič nepokazíte ani rumom z Filipín Don Papa.

Bezchybný zrak

Môžete darovať čokoľvek na svete ale zdravie je len jedno. Počet ľudí s okuliarmi je v dnešnej dobe stále viac. Krátkozrakosť, ďalekozrakosť alebo astigmatizmus znepríjemňujú život čoraz viac Slovákov. Život bez okuliarov je stále viac a viac žiadaný. Preto doprajte aj svojmu svokrovi taký život a darujte mu excimerovú operáciu. Dioptrie odstránia naozaj skúsení odborníci pomocou najmodernejších technológií.

Zdroj a foto: Contentpress

Zverejnené: 27.06.2018
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov