MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovce jedným z prvých miest s bankomatom na Bitcoiny


Vďaka spoločnosti BitcoinData si Michalovčania a ľudia v okolí môžu pohodlne a rýchlo kúpiť digitálnu menu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Svet sa mení, digitalizuje sa. Kedysi bol zaužívaný výmenný obchod, neskôr sa platilo mincami, papierovými peniazmi a dnes platíme elektronickými kartami. Vývoj neustále napreduje. Peniaze sa jednoducho digitalizujú. Určite už mnohí z vás počuli o novej digitálnej mene Bitcoin. Bitcoin je forma digitálneho platidla, vytvorená a šírená elektronicky. Nikto ho nekontroluje. Bitcoiny nikto netlačí ako doláre alebo eurá. Ide o bezpečnú, digitálnu a vysoko anonymnú menu. Je to príklad rastúcej kategórie peňazí známej ako kryptopeniaze.

Bitcoin ako zaujímavá forma investovania

Hlavným dôvodom, ktorým si Bitcoin získal svojich, investorov a priaznivcov je jeho samotná podstata slobody a decentralizácie. Koncom roku 2013 si investori vzali Bitcoin za nástroj pre svoje investovanie. Cena Bitcoinu vzlietla raketovým spôsobom, keď ešte v novembri 2013 ste si ho mohli kúpiť za 200 dolárov, o rok neskôr ste si za neho museli zaplatiť už viac ako 1000 dolárov. Ľudia, ktorí investovali do digitálnej meny Bitcoin sa zo súčasného vývoja hodnoty veľmi tešia. Za posledný rok zhodnotil Bitcoin o 290%.  Za 2 roky o viac než 1.100 %!

Existuje viacero spôsobov, ako nakúpiť bitcoin

Jedným z možností  je fyzicky v bitcoinmate. Funguje to jednoducho, zosnímate QR kód svojej bitcoin adresy, vložíte hotovosť a stlačíte „poslať Bitcoiny“. V priebehu pár sekúnd ich máte vo svojej bitcoinovej peňaženke.

Kde sa dá kúpiť digitálna mena Bitcoin v Michalovciach?

Vďaka spoločnosti BitcoinData si Michalovčania a ľudia v okolí môžu pohodlne a rýchlo kúpiť digitálnu menu aj v  priestoroch marketingovej  agentúry ContentPress na ulici Okružnej 92/A v Michalovciach. Na Slovensku je bankomatov na predaj a kúpu bitcoinu niekoľko. Všetky z nich sa zatiaľ nachádzajú v Bratislave. Michalovce sú zatiaľ jediné miesto, ktoré sa nachádza mimo Bratislavy.

 

Reklamný článok

Text a foto: ContentPress

Zverejnené: 15.06.2017
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov