MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Brutálne dobili fanúšika michalovského futbalu a hádzanej


Počas sobranského jarmoku neznámi páchatelia brutálne zbili 20-ročného Jaroslava Š, ktorý je skalným fanúšikom ženskej hádzanej a michalovského futbalu. Vrtuľník ho previezol do nemocnice v Košiciach. Fanúšik utrpel poranenia chrbtice a otras mozgu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Jaro patrí medzi skalných fanúšikov michalovskej hádzanej a futbalu. Svedčí o tom aj jeho profil na facebooku,  kde má medzi obľúbené tímy zaradenú aj Iuventu Michalovce. Nechýbajú aj fotografie z futbalových zápasov so skupinou kamarátov a fanúšikov. Jara mali zbiť neznámi útočníci paradoxne nie po zápase ale počas sobranského jarmoku pri kolotočoch.

 

Mladíka z Poruby pod Vihorlatom zbili  údajne 23.septembra  okolo tretej hodiny ráno  pri kolotočoch na Michalovskej ulici v Sobranciach zatiaľ nezistení  páchatelia.   Políciu po incidente na  miesto činu ani následne potom nikto nevolal. Mladíka mali najprv previesť  do michalovskej nemocnice a následne vrtuľníkom do nemocnice v Košiciach. Podľa predbežných informácií mal utrpieť otras mozgu a poranenie chrbtice s doposiaľ nezistenou dobou práce neschopnosti. Prípad mala na polícii nahlásiť až jeho mama. Policajti prípad  preverujú ako podozrenie z trestného činu ublíženia na zdraví.

 

Ilustračné foto: DEM



Zverejnené: 27.09.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov