MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut


Poriadny rozruch zažili v utorok večer obyvatelia sídliska SNP v Michalovciach. Opitý vodič narazil do štyroch áut, zdemoloval dopravnú značku a narazil aj do stĺpa verejného osvetlenia.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Včera krátko po deviatej hodine večer boli viacerí obyvatelia sídliska SNP v Michalovciach na nohách. Vodič bieleho Renaultu Fluence vrážal takmer do všetkého, čo sa nachádzalo v smere jeho jazdy. Na  Ružovej a Astrovej ulici narazil do štyroch áut.  Potom zdemoloval značku, ktorá bola umiestnená na stredovom ostrovčeku a nevyhol sa ani stĺpu verejného osvetlenia. S autom prešiel aj cez stredový ostrovček do protismeru kde zostal stáť. Na mieste zasahovali viacerí policajti, ktorí vodiča okamžite zadržali.

Po divokej jazde vodiča schádzali obyvatelia obytných domov na ulicu a kontrolovali svoje autá, aby policajtom nahlásili svoje škody. „ Do môjho auta vrazil tak silno, že až posunul celé auto. Mám poškodené zadné dvere“ povedal jeden z majiteľov poškodeného vozidla. Vodič renaultu bol pod vplyvom alkoholu. "Včera (4.4.) večer došlo v Michalovciach k dopravnej nehode, ktorú zavinil opitý vodič. 30-ročný vodič z okresu Michalovce, viedol osobné motorové vozidlo zn. Renault Fluence z parkoviska pred blokom na Rúžovej ulici. Pri vychádzaní narazil do zaparkovaného vozidla zn. Kia Optima. Následne na ďalších troch uliciach narazil do ďalších troch zaparkovaných vozidiel. Ani to ho nezastavilo a vo svojej jazde pokračoval až kým, narazil do dopravnej značky, ktorú prevrátil a následne do stĺpu verejného osvetlenia. Po tomto náraze ostal stáť v protismere a už v jazde nepokračoval, pretože vozidlo ostalo nepojazdné. Celková škoda bola odhadnutá na 3.550,- eur. Vodič po nehode bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,48 mg/l alkoholu v dychu (1,00 promile). Vodič bol umiestnený v cele policajného zaistenia a bude čeliť obvineniu zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky /trestná sadzba až na jeden rok/. "Informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7691.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7692.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7695.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7696.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7704.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7706.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7707.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7708.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7711.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7714.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7716.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7717.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7719.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7720.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7722.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7723.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7725.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7727.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7731.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7733.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7734.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7735.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7736.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7737.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7739.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7741.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7742.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7743.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7744.JPG Krimi - DIVOKÁ JAZDA V MICHALOVCIACH: Opitý vodič vrážal do áut  - DSC_7745.JPG
Zverejnené: 05.04.2017
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov