MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Tri najdôležitejšie rady, ako schudnúť do plaviek + súťaž


Prečítajte si dôležité informácie, ktoré by ste pri efektívnom chudnutí mali dodržiavať.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Buzzword „ako schudnúť do plaviek“, je na internete veľmi obľúbeným pojmom. Veľké množstvo ľudí hľadá akési kúzlo, ktoré im za pár týždňov pomôže dostať sa do svojej obľúbenej veľkosti plaviek. Áno, existujú drastické diéty, ktoré vám pomôžu za 6 týždňov schudnúť vyše 6 kilogramov. Sú však z dlhodobého hľadiska vhodné? Určite nie.  Tieto metódy sú totižto založené na narušení metabolizmu. Výsledkom nakoniec je, že sa dostaví jojo efekt, kvôli ktorému neskôr priberiete oveľa viac, než ste predtým vážili. Bleskurýchle chudnutie je teda nielen nezdravé, ale vopred predurčené na zlyhanie.  V tomto článku sa teda zameriame na konečné riešenie, s ktorým sa dostanete do vytúženej formy. Poďme si teda uviesť dôležité body, ktoré by ste pri efektívnom chudnutí mali dodržiavať.

1.zistite, koľko kalórii môžete denne prijať

V prvom kroku je potrebné, aby ste zistili, koľko kalórii môžete denne prijať. Ako však na to? Môžete využiť túto jednoduchú kalkulačku, ktorá vám poskytne všetky potrebné informácie. Taktiež je vhodné, aby ste si kúpili malú váhu na potraviny a počítali si, koľko toho denne zjete. Sledujte nutričné hodnoty uvedené na obaloch potravín, zapisujte si koľko ste toho denne zjedli a sledujte, či to korešponduje s vašim povoleným denným príjmom, ktorý zistíte z vyššie uvedenej kalkulačky.

2.vykonávajte šport

Nepotrebujete byť vrcholový športovec. Nepotrebujete podávať vrcholový výkon. Dôležité je, aby ste sa športu venovali pravidelne. Skúste cvičiť aspoň každý 2-3 deň počas ktorých vykonávate akúkoľvek aeróbnu aktivitu v primeranom tempe. Môže ísť o beh, bicyklovanie, plávanie alebo kondičné cvičenie, výber je na vás. Michalovčanom odporúčame špičkovo vybavené fitness centrum R+R, ktoré vám ponúka cvičenia na profesionálnych strojoch a taktiež skupinové cvičenia pri ktorých si príde každý na svoje. V príjemnom prostredí sa o Vás postará vždy ochotný a kvalifikovaný personál.

Fitness centrum R+R nájdete na ulici Štefana Tučeka 19 (pri Zekone)

 

3.stravujte sa zdravo

Dostávame sa k bodu, pri ktorom najviac ľudí zlyhá. Najväčší problém je vždy pri stravovaní. Nechutí nám jesť, a nie sme ani nasýtení z toho, čo jeme. Čo preto teda môžeme urobiť? Najjednoduchšie je skombinovať zeleninu spolu s bielkovinami. Na raňajky si vždy dajte túto kombináciu, vďaka ktorej vydržíte až do obeda. Obmedzte soľ, pite veľa čistej vody a hlavne sa vyhýbajte cukru. Pevná vôľa je to najdôležitejšie, čo potrebujete. Chudnutie nie je jednoduchá vec. Vyžaduje si veľa trpezlivosti, nervov a predovšetkým pevnú silu vôle. Vašou najdôležitejšou zbraňou sa musí stať disciplína. Vždy preto namiesto krátkodobého efektu myslite na dlhodobý cieľ, ktorý vás čaká v budúcnosti. Čas totižto letí veľmi rýchlo a vy sa ani nenazdáte, a budete fit vo svojich plavkách so šťastným pocitom, že ste to dokázali.

 Zapojte sa do súťaže o mesačné permanentky vo fitness centre R+R

Ak ste začali alebo plánujete začať pracovať na svojej postave do plaviek v komentári sa s nami podeľte o destináciu kam sa tento rok chystáte na dovolenku, a my vyberie dvoch z vás (chlapa a ženu), ktorý si vyskúšajú špičkové služby fitness centra R+R po dobu jedného mesiaca úplne zdarma.

 

ZDROJ a FOTO: CONTENTPRESS a Fitness centre R+R

Zverejnené: 27.03.2017
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov