MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač


V noci zo štvrtka na piatok likvidovali michalovskí hasiči požiar osobného auta, ktoré niekto úmyselne zapálil. Prípadom sa už zaoberá polícia.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Osobné auto Škoda Fabia bolo zaparkované pred obytným bytovým domom na Masarykovej ulici v Michalovciach.  Vozidlo začalo horieť v piatok krátko pred jednou hodinou v noci. Plamene spozoroval obyvateľ bytovky. Michalovským hasičom sa podarilo požiar auta rýchlo zlikvidovať. Neznámy páchateľ pravdepodobne polial horľavou kvapalinou prednú kapotu auta, čelné sklo a strechu a potom horľavinu zapálil. Na mieste požiaru zaisťovali stopy kriminalisti a policajný technik. Zisťovateľ príčin požiarov Marián Kováč z Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Michalovciach potvrdil, že príčinou požiaru bolo úmyselné zapálenie neznámou osobou za použitia horľavej kvapaliny a otvoreného ohňa. Plamene poškodili hlavne motorovú časť vozidla, prednú časť interiéru, kolesá, ale aj kufor. Požiar už vyšetruje polícia.      

Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3611.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3612.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3613.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3614.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3616.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3618.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3619.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3620.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3621.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3622.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3623.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3624.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3627.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3628.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3629.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3630.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3631.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3634.jpg Krimi - Michalovčanovi v noci horelo auto. Je za tým podpaľač - DSC_3635.jpg
Zverejnené: 26.08.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov