MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MBA, pomôže v kariérnom raste?


Hľadáte možnosť, ako získať skvele platenú prácu a posunúť sa vo svojom živote ďalej? Chceli by ste pracovať na vyššom poste a byť za to náležite odmenený? Alebo chcete založiť vlastnú firmu a potrebujete know-how? Všetky prípady majú spoločné riešenie, a to jednoročné štúdium MBA.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Ako prebieha, čo je jeho náplňou a kde sa prihlásiť? Čo je MBA a prečo tento titul chcieť?

MBA (Master of Business Administration) je vzdelávací program, ktorý je zameraný na rozvoj manažérskych znalostí a zručností. Súčasne je taktiež prestížnym a uznávaným titulom, ktorý je známy zo zahraničia. Pokiaľ chcete svoje šance na trhu práce zvýšiť, je čas o tom popremýšľať. Štúdium MBA ponúka nielen v Bratislave, ale aj v ďalších slovenských a českých mestách, škola European School of Business & Management SE (ESBM). Je nastavené tak, aby uchádzač mohol študovať aj pri zamestnaní, pretože kombinuje on-line štúdium s interaktívnymi workshopmi. Forma štúdia vychádza z tzv. Oxfordského vzdelávacieho modelu, ktorého podstatou je rozvoj schopností a zručností a súčasne ich demonštrácia na reálnych príkladoch.

Chcete si zvýšiť svoju profesijnú kvalifikáciu a naučiť sa niečo nové? Vyštudujte MBA v Bratislave na škole ESBM a to už za 1 rok! Samozrejmosťou je flexibilné štúdium, ktoré Vás nebude obmedzovať vo Vašich aktivitách, preto si termíny výučby môžete voliť sami, podľa svojej časovej potreby. Okrem toho, výučba kombinuje e-learningový systém s interaktívnymi workshopmi. Štúdium zabezpečujú kvalifikovaní lektori s niekoľkoročnými skúsenosťami ako s lektorovaním, tak z biznisu.

Dĺžka štúdia MBA je na European School of Business & Management (ESBM) iba jeden rok, študovať môžete začať kedykoľvek a odkiaľkoľvek. NA výber je 8 MBA špecializácii, takže si určite každý vyberie to pravé. Na záver štúdia musia študenti vypracovať  záverečnú prácu a obhájiť ju.

Chcete sa kariérne posunúť ďalej, študovať na Slovensku, spojiť teóriu s praxou,  ale netráviť hodiny v škole? Začnite o štúdiu MBA v Bratislave uvažovať už dnes!  Kompletné informácie, zoznam študijných odborov ako aj cenník nájdete na stránkach školy.


INZERCIA

Zverejnené: 25.07.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov