MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Dnes skvelý jazzový koncert vo freedome


V piatok 20.mája o 20.00 hod. vo !freedome vystúpi speváčka a skladateľka Zuzana Mikulcová s kapelou.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Zuzanu môžete poznať zo známej televíznej šou Hlas ČeskoSlovenska, v ktorej postupovala v rámci finálových večerov veľmi ďaleko. Uspela tiež v súťaži Nové tváre slovenského jazzu 2009. Predstavila sa aj v televíznom programe Legendy popu.  Odvtedy prešlo už niekoľko rokov a Zuzana sa hudbe venuje aj naďalej, ale namiesto speváckych súťaží sa rozhodla venovať hudbe seriózne. Texty píše v slovenčine. Minulého roku vydala debutový album Slová, ktorý kritika prijala veľmi pozitívne.

https://www.youtube.com/watch?v=72Wr16RJbVk

Album rodáčky z Rimavskej Soboty vznikal dva roky a ponúka deväť skladieb. "Dlhodobo som nad tým premýšľala, pretože tých skladieb už bolo dosť. S kapelou sme tiež už hrali nejakú dobu a chceli sme s niečím vyjsť. Na koncertoch bol prirodzený záujem poslucháčov, ľudia si chceli kúpiť CD. Je to fúzia rôznych žánrov. Primárne však vnímam texty, ktoré vyjadrujú moje emócie," popísala speváčka charakter albumu. 

https://www.youtube.com/watch?v=Nlp9IIt97J8

Slovenská hudobná scéna zažíva renesanciu pesničkárstva. Mladých talentov nebude nikdy dosť. Album Slova od Zuzany Mikulcovej patrí do kategórie neprehliadnuteľných nahrávok. Mimoriadny cit pre melódiu, originálna lyrika a kvalitné aranžmány. Mladá speváčka a skladateľka sa na svojom debute predstavuje ako vyzretá hudobníčka s úprimnou láskou k rodnému jazyku. Ak hľadáte dôkaz o vyspelom názore novej generácie slovenských hudobníkov, koncert Zuzana Mikulcovej s kapelou je tipom, ktorý vás nesklame.

Kedy? - Piatok 20.mája 2016, od 20:00 hod.

Kde? - !freedom - priestor pre umenie a kultúru, Námestie osloboditeľov 80, Michalovce (nad čokoládovňou BonBon)

 

Zverejnené: 20.05.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov