MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovčania s týmto pohľadom sa rozlúčte. Starú autobusku začínajú rozoberať


Bývalá autobusová stanica na Kostolnom námestí v Michalovciach sa zmení na nepoznanie. Mesto začína s rozoberaním obrovského autobusového prístrešku.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Mnohí Michalovčania už postrehli, že pár dní je oplotená bývalá autobusová stanica na Kostolnom námestí. Dôvodom je začiatok rozoberania prístrešku. Zabezpečujú to Technické a záhradnícke služby mesta Michalovce. Po odstránení prístrešku a asfaltového povrchu sa začne na Kostolnom námestí s archeologickým prieskumom. Termín začiatku rekonštrukcie celého námestia ešte nie je známy.

Prístrešok neskončí v zberných surovinách ale mesto ho využije.  Bude premiestnený na zberné dvory  na Partizánskej a Lastomírskej ulici. Bude slúžiť ako prístrešok na suroviny pre kompostáreň. Mesto presťahovalo autobusovú stanicu z Kostolného námestia k železničnej stanici v júli 2014. Výstavba nového autobusového nástupištia stála dohromady 600-tisíc eur. Mestu prispela sumou pol milióna eur vláda. Kostolné námestie by malo po rekonštrukcii slúžiť na kultúrne, spoločenské a duchovné aktivity.

A toto je už minulosť:


Zverejnené: 29.04.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov