MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V centre Michaloviec postavia nové obchodné centrum !!!


Priamo v centre Michaloviec blízko pešej zóny na Námestí osloboditeľov by malo do troch rokov stáť nové obchodné centrum.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Bude stáť na momentálne „rozbitom“ parkovisku pred poliklinikou  a Kinom centrum v Michalovciach. Novým vlastníkom parkoviska už nebude mesto, ale súkromná firma zo Žiliny.

 

Na rozsiahlom parkovisku, ktoré sa nachádza v centre Michaloviec by mal stáť do konca novembra 2013 nový trojposchodový obchodný dom. Predaj parkoviska odsúhlasili michalovskí poslanci firme APV Investment s.r.o. zo Žiliny, ktorá sa prihlásila do obchodnej verejnú súťaže. Za pozemok o výmere viac ako 4 100 metrov štvorcových zaplatí mestu 705 200 eur (vyše 21 miliónov korún). Obyvatelia mesta o parkovisko neprídu. Firma postaví pod obchodný domom podzemné parkovisko.

 

V trojpodlažnom  polyfunkčnom dome  budú obchodné priestory a služby zamerané na stravovanie, zábavu a kultúru. Parkovacie miesta budú pred centrom, na 1. nadzemnom podlaží a na 1. podzemnom podlaží. Celkovo vytvorí firma vyše 100 parkovacích miest. Začiatok stavebných prác sa odhaduje na júl 2012 a ich ukončenie v novembri 2013. Terajšie parkovisko budú Michalovčania  využívať až do začatia výstavby centra. Dovtedy bude parkovné naďalej vyberať mesto.

 

FOTO: DEM

Zverejnené: 07.09.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov