MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!!


Cestujúci museli rýchlo opustiť horiaci autobus. Šľahali z neho plamene a valil sa hustý dym.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Dramatické chvíle prežili dnes v utorok popoludní cestujúci, ktorí sa viezli autobusom po Špitálskej ulici v Michalovciach. V autobuse sa nachádzalo približne desať zamestnancov spoločnosti Unomedical, ktorí cestovali domov z rannej zmeny. Zo zadnej motorovej časti autobusu sa nečakane valil dym a začali z neho šľahať plamene.

Cestujúci rýchlo vybehli z autobusu. Vodič sa podľa svedkov snažil do príchodu hasičov uhasiť požiar sám.

„Po príchode k miestu udalosti sme videli šľahať plamene zo zadnej časti autobusu. Nasadili sme  vysokotlaký prúd. Podarilo sa nám požiar rýchlo lokalizovať. Vodič nám oznámil, že sa pokúšal požiar uhasiť hasiacimi prístrojmi, ale bez úspechu. Je poškodené zadné okno a motorová časť. Počas zásahu bolo husté zadymenie, chlapci museli použiť aj dýchacie prístroje. Po našom príchode už cestujúci boli z autobusu von. Našťastie bol požiar v štádiu rozhorievanie a sme ho rýchlo lokalizovali.  Kvôli bezpečnosti polícia uzavrela cestu v obidvoch smeroch,“ potvrdil veliteľ zásahu Marek Slivka z Hasičského a záchranného zboru (HaZZ)v Michalovciach. Počas požiaru sa nikto nezranil. Príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania.


Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7267.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7270.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7272.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7273.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7275.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7278.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7280.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7284.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7285.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7286.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7287.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7290.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7291.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7295.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7301.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7302.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7304.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7305.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7308.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7309.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7310.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7314.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7315.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7318.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7320.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7323.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7324.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7327.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7332.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7334.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7335.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7339.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7343.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7346.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7354.JPG Krimi - V centre Michaloviec autobus v plameňoch !!! - DSC_7357.JPG
Zverejnené: 16.02.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov