MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V Michalovciach zahrá trio skúsených muzikantov Talent Transport


Vychutnajte si NEZABUDNUTEĽNÝ koncert jazzového tria okolo Vlada "Slnko" Šarišského - TALENT TRANSPORT. Už tento piatok o 20.00 hod. vo Freedome v Michalovciach.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Členovia občianskeho združenia MEDIAS RES si Vás dovoľujú srdečne pozvať na NEZABUDNUTEĽNÝ koncert jazzového tria okolo Vlada "Slnko" Šarišského - TALENT TRANSPORT. Talent Transport tvorí trio skúsených muzikantov z rôznych kútov Slovenska. Každý z nich má za sebou viacročné pôsobenie v niekoľkých známych a úspešných hudobných projektoch ako Hrana, Jana Kirschner, IMT Smile či Sounds Like This. Na naplnenie ich vlastných tvorivých ambícií však dozrel čas až teraz.

Link na Youtube:
Okrem pôsobenia vo sfére klasickej hudby ho však verejnosť mohla spoznať aj ako klávesáka na turné s kultovým albumom Hrana, kde sa v rámci pocty Marekovi Brezovskému objavil po boku Oskara Rózsu, Martina Valihoru  a ďalších skvelých muzikantov. Práve Brezovského odkaz je prítomný aj v tvorbe Talent Transport a to nielen hudobne, ale aj v názve jednej z dávnejšie zverejnených skladieb MBS (skratka znamená Marek Brezovský System), ktorá nechýba ani na novom albume.
Link k skladbe MBS:
https://www.youtube.com/watch?v=vQBq3WjIm1M
Hráme skrátka "fusion", vysvetľuje Šarišský, ktorý je jedným z najzaujímavejších zjavov slovenskej vážnej aj populárnej hudobnej scény. Dokázal to už ako študent VŠMU, keď sa popri škole venoval komponovaniu a aranžovaniu klasickej hudby. Tej sa venuje doteraz, tento rok sa napríklad postaral o jeden z vrcholov festivalu Viva Musica, kde predstavil svoj vlastný hudobný soundtrack ku klasike nemého filmu Nosferatu​.
-=TALENT TRANSPORT=-
Zloženie:
Vlado "Slnko" ŠARIŠSKÝ - klávesy, spev
Marián Slávka - bicie
Filip Hittrich - basgitara
Kedy?
Piatok 5. februára 2016, 
Začiatok podujatia 20:00 hod.
​Kde?
!freedom - priestor pre umenie a kultúru
Námestie osloboditeľov 80, Michalovce​
​Vstupné: 
- 6 ​€ v predpredaji
- 8 € v deň koncertu
​Tešíme sa na Vás.
S pozdravom
členovia Medias Res​

Zverejnené: 03.02.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov