MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


V Michalovciach horel pred školou mercedes


Michalovskí hasiči likvidovali požiar osobného auta Mercedes A, ktoré začalo horieť dnes v utorok podvečer v blízkosti základnej školy.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Nepríjemné chvíle dnes prežila vodička osobného auta Mercedes A, ktorá prišla na aute pred Základnú školu na Krymskej ulici. Presne pred školou, hneď potom ako zastavila sa je z pod kapoty začal valiť dym a následne šľahať plamene. Na mieste zasahovali michalovskí hasiči.

„Naša jednotka bola vyslaná k požiaru motorového vozidla na sídlisku Východ.  Po našom príchode bolo zistené, že horí osobný automobil pred siedmou základnou školou. Vozidlo bolo v treťom štádiu horenia. Na aute už horela predná motorová časť a priestor kabíny. Hneď po príchode na miesto zásahu sme na hasenie použili práškový hasiaci prístroj a súbežne bol nasadený na likvidáciu požiaru aj vysokotlaký prúd. Vo vozidle sa nenachádzali žiadne osoby,“ vysvetlil veliteľ zásahu z Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Michalovciach Slavomír Matta.

„Príčinou požiaru bola technická porucha na elektroinštalácii vozidla, kedy došlo k vznieteniu elektrických káblov v palubnej doske s následným rozšírením požiaru do motorového priestoru a interiéru vozidla,“ spresnil  zisťovateľ príčin požiarov z HaZZ Michalovce Marián Kováč.


Samospráva - V Michalovciach horel pred školou mercedes - 1.JPG Samospráva - V Michalovciach horel pred školou mercedes - 10.JPG Samospráva - V Michalovciach horel pred školou mercedes - 12.JPG Samospráva - V Michalovciach horel pred školou mercedes - 13.JPG Samospráva - V Michalovciach horel pred školou mercedes - 2.JPG Samospráva - V Michalovciach horel pred školou mercedes - 3.JPG Samospráva - V Michalovciach horel pred školou mercedes - 4.JPG Samospráva - V Michalovciach horel pred školou mercedes - 5.JPG Samospráva - V Michalovciach horel pred školou mercedes - 6.JPG Samospráva - V Michalovciach horel pred školou mercedes - 7.JPG Samospráva - V Michalovciach horel pred školou mercedes - 8.JPG Samospráva - V Michalovciach horel pred školou mercedes - 9.JPG
Zverejnené: 12.01.2016
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov