MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovskí tanečníci to v Bratislave roztočili. Excelovali na celoslovenskej súťaži


Tanečníci zo Súkromnej základnej umeleckej školy (SZUŠ) Talent-um v Michalovciach získali na celoslovenskej tanečnej súťaži so zahraničnou účasťou H&T CUP 2015 až päť pohárov.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Súťaž pre formačné, párové a sólové choreografie sa uskutočnila 7.novembra v Hant Aréne na Pasienkoch v Bratislave. Súťažiaci si zmerali svoje tanečné schopnosti v kategóriách Disco, Hip hop, Show dance, Scénické choreografie, Street choreografie, Ladies style a kategória Open, kam patrili tanečné štýly ako španielske tance, country, step, brušné tance a rôzne národné tance. Odborná porota hodnotila tanečný štýl, tanečné techniky a charakter choreografie. V hodnotení kládli dôraz aj na celkové prevedenie a feeling.

Tanečníci zo Súkromnej základnej umeleckej školy Talent-um v Michalovciach získali pod vedením Maríny Gregovej za choreografiu Afrika 1.miesto v hlavnej vekovej kategórii v disciplíne Show – formácia. Ďalšie prvé miesto obsadili v disciplíne Open- Formácie s choreografiou Cigánska vášeň. V disciplíne Scénika získali aj 2. miesto za choreografiu Macbeth a 3.miesto za choreografiu Welcome the Burlesque. Na súťaži sa darilo aj mladším tanečníkom z tejto SZUŠ. V Detskej vekovej kategórii II. v disciplíne Scénika obsadili s choreografiou Allone 1.miesto. Autormi úspešných choreografií, ktoré si podmanili nielen odbornú porotu, ale aj divákov sú Marína Gregová a jej syn  Marek Grega.

 


Zverejnené: 12.11.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov