MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu


Hasiči, policajti a rodinní príbuzní pátrali po 50-ročnnej Anne od soboty rána. Napriek úpornej snahe sa ich hľadanie skončilo zlou správou.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Vo vodách Šíravy našli už len jej bezvládne utopené telo. Podľa predbežných informácii päťdesiatročná žena prišla v sobotu ráno do rekreačného strediska Prímestská oblasť na Zemplínskej šírave taxíkom. Potom sa mala oblečená priamo vybrať do vody. Údajne ju z diaľky videl aj jeden z rybárov ako kráčala do vody. V hlbokej vode potom žena zakrátko zmizla pod hladinou. Do pátrania po žene sa ihneď zapojili policajti so psami a michalovskí hasiči na člne a rodinní príbuzní. Zasahovali aj potápači zo Záchrannej brigády z Humenného. Telo utopenej ženy našli po niekoľkých hodinách hľadania v sobotu podvečer na vodnej hladine asi tri kilometre od miesta kde ju videli vstupovať do vody.


Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 1.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 10.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 11.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 12.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 13.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 14.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 15.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 16.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 17.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 18.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 2.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 3.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 4.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 5.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 6.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 7.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 8.jpg Krimi - TRAGÉDIA NA ŠÍRAVE: Z vody vytiahli utopenú ženu - 9.jpg
Zverejnené: 25.10.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov