MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"


Vodič osobného auta Opel Astra najprv vrazil do telefónneho stĺpa, po náraze vycúval a pokračoval v jazde ďalej akoby sa nič nestalo. Po niekoľkých metroch ale prešiel do protismeru, zišiel časťou vozidla do priekopy a vrazil do betónového mostíka.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Nehoda sa stala v nedeľu večer v obci Falkušovce v okrese Michalovce. Vodič osobného auta Opel Astra smeroval krátko pred ôsmou hodinou večer smerom na obec Kačanov. Podľa predbežných informácii vodič na rovnom úseku zišiel pravou prednou časťou z cesty a vrazil do telefónneho stĺpa.  Potom s autom vycúval opäť na cestu a pokračoval ďalej,  akoby sa nič nestalo. Po približne päťdesiatich metroch, ale prešiel do protismeru zišiel do priekopy kde vrazil do betónového mostíka.

Chýbali len tri metre a vodič by vrazil aj do autobusovej zastávky.

Vodiča previezli po nehode na vyšetrenie do michalovskej nemocnice. Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.



Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 1.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 10.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 11.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 12.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 13.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 14.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 15.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 16.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 17.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 2.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 3.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 4.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 5.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 6.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 7.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 8.jpg Krimi - NEHODA: Vodič vrážal do všetkého, čo sa mu priplietlo do "cesty"      - 9.jpg
Zverejnené: 12.10.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov