MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač


Michalovskí hasiči likvidovali dnes v stredu ráno požiar predajne potravín. Podľa predbežných informácii nejde o náhodný požiar, ale o úmyselné zapálenie neznámou osobou. Na mieste je už polícia aj kriminalisti.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



 

Predajňa potravín v obci Pozdišovce v okrese Michalovce začala horieť dnes v skorých ranných hodinách. Požiar dostali pod kontrolu michalovskí hasiči. V objekte horel vnútorný priestor predajne, strecha aj strešná krytina. Plamene poškodili tovar aj zariadenie predajne. Požiar sa šíril aj do kancelárskych priestorov. Hasičom sa podarilo požiar v krátkom čase lokalizovať a zlikvidovať. Požiar vypukol v priestoroch predajne niekde v blízkosti registračnej pokladne, odkiaľ sa rozšíril takmer do celého objektu. Nakoľko sa tam nachádzali aj alkoholické nápoje, vznikla vysoká intenzita horenia a oheň sa šíril rýchlo.

Zisťovateľ príčin požiarov z Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Michalovciach Marián Kováč uviedol, že podľa doterajších zistení požiar pravdepodobne spôsobila neznáma osoba, ktorá sa dostala do uzamknutej predajne a za použitia otvoreného ohňa zapálila vnútorné priestory obchodu. Nie je vylúčené, že na zapálenie objektu použila  aj horľavú kvapalinu. "Dnes okolo 04,30 hodine došlo v obci Pozdišovce (okr. Michalovce) k požiaru predajne potravín. Pri požiari došlo k celkovému obhoreniu vnútorných, skladových a kancelárskych priestorov predajne a tiež úplnému zhoreniu strechu objektu. Celková vzniknutá škoda bola predbežne vyčíslená na 50.000,- eur.  Michalovskí policajti skutok prešetrujú ako podozrenie zo spáchania prečinu poškodzovania cudzej veci. Bližšie okolnosti ako aj príčiny požiaru sú predmetom vyšetrovania." Informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.


Miesto požiaru ohradila polícia páskami. Na mieste je aj policajný technik. Presné príčiny požiaru už vyšetruje aj polícia


Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 1.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 10.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 11.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 12.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 13.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 14.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 15.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 16.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 17.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 18.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 19.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 2.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 20.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 21.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 22.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 23.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 24.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 25.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 26.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 27.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 28.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 29.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 3.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 30.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 31.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 32.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 33.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 34.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 4.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 5.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 6.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 7.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 8.jpg Krimi - Predajňa v plameňoch. Za požiarom je asi podpaľač - 9.jpg
Zverejnené: 30.09.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov