MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Michalovčania sa opäť pokúsia prekonať rekord. Už túto sobotu


Mesto Michalovce a Mestské kultúrne stredisko Michalovce s finančnou podporou Košického samosprávneho kraja aj tento rok organizujú podujatie s názvom Michalovce s Michalmi, Michalom a Michaelám.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



V sobotu 26. septembra sa v Michalovciach pokúsime o prekonanie nášho vlastného rekordu v počte Michalov a Michael v jednom čase na jednom mieste. Na sobotné podujatie pozývame všetkých nositeľov týchto mien z Michaloviec a okolia, lebo len vďaka ich účasti budeme môcť náš cieľ uskutočniť. Už piaty ročník podujatia Michalovce s Michalmi, Michalom a Michaelám sa bude konať v centre mesta na Námestí osloboditeľov. Bohatý program je pripravený nielen pre Michalov a Michaely, ale pre všetkých, ktorí sa chcú zabaviť a stráviť príjemné popoludnie.  V rámci hudobno-zábavného programu vystúpi kapela Michal cover band a Michal David revival. Piesne známeho interpreta si tak vypočujete  v podaní najlepšieho imitátora Jana Bartoše. Neodmysliteľnou súčasťou akcie je aj súťaž v zakrúcaní holubkov. Toto tradičné zemplínske jedlo budete môcť samozrejme ochutnať a ohodnotiť.

Príďte sa zabaviť, okúsiť zemplínsku špecialitu a podporiť našu snahu o prekonanie rekordu. Registrácia Michalov a Michael, ale aj nositeľov mien Mike, Michael, či Miquel bude prebiehať pri budove mestského úradu od 15.00 do 16.00 hod. Informovala Ing. Iveta Palečková, vedúca referátu komunikácie, propagácie a kultúry.

ILUSTRAČNÉ FOTO: ARCHÍV


Zverejnené: 23.09.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov