MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Totálne ožratý vodič ohrozoval ľudí pred nákupným centrom


Vodič osobného auta bol taký opitý, že mal problém vôbec opustiť s autom parkovisko. Chaotickou jazdou ohrozoval ľudí na parkovisku v blízkosti supermarketu Kaufland v Michalovciach. Vodič nadýchal 3,44 promile !!!

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Viacerí Michalovčania a nakupujúci zostali v sobotu večer stáť v nemom úžase, keď videli totálne opitého vodiča ako sa snaží odísť z parkoviska na modrom osobnom aute Seat Ibiza. Ryčanie motora, a auto pohybujúce sa trhavými pohybmi postrehli viacerí. Vodič osobného auta dokonca prešiel autom krížom cez obrubníky po ostrovčeku, ktorý predeľuje cestu pred Kauflandom a parkoviskom.

 

Keď opitý vodič nasmeroval auto na zaparkovaný taxík, taxikár mu vybehol pešo oproti, otvoril dvere a opitému vodičovi rýchle vytiahol kľúče zo spínacej skrinky auta a zavolal policajtov. Opitý muž bol predtým údajne na futbalovom zápase v Michalovciach. Pravdepodobne „neuniesol“ prehru domácich a potúžil sa alkoholom. Cestu domov zo zápasu autom už ale nezvládol. Šťastie, že sa nikomu nič vážne nestalo. Vodič nadýchal 3,44 promile alkoholu !!! O prípade detailnejšie informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová: V sobotu (22.8.) vo večerných hodinách viedol 45-ročný muž z obce Kapušianske Kľačany osobné motorové vozidlo zn. Seat Ibiza po parkovisku na Hviezdoslavovej ulici v Michalovciach, kde takmer spôsobil dopravnú nehodu tým, že v tesnej blízkosti zastavil pred zaparkovaným vozidlom taxislužby. Vodič taxislužby následne vytiahol 45-ročnému vodičovi kľúče zo spínacej skrinky auta a privolal policajnú hliadku. Tá vodiča podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,65 mg/l alkoholu v dychu, čo v prepočte predstavuje hodnotu 3,44 promile. Policajti vodiča zadržali a následne umiestnili do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ  v Michalovciach 45-ročného vodiča obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.


Zverejnené: 23.08.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov