MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


Policajti pašovali cigarety za 28-tisíc eur


Dvaja policajti pracujúci na slovensko-ukrajinskej hranici pašovali cigarety. Balíky plné kartónov cigariet rozvážali na služobnom džípe počas služby. Inšpekcia ministerstva vnútra SR u nich odhalila cigarety za viac ako 28-tisíc eur.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Dvaja policajti pracujúci na slovensko-ukrajinskej hranici pašovali cigarety. Balíky plné kartónov cigariet rozvážali    na služobnom džípe počas služby. Inšpekcia ministerstva vnútra  SR u nich odhalila cigarety za viac ako 28-tisíc eur.

Policajti pracovali na Oddeleni hraničnej kontroly Policajného zboru Podhoroď.

V služobnom aute prevážali v balíkoch  925 kartónov cigariet.

Polícia počas zásahu zadržala  aj Ukrajinca, ktorý prepašoval na Slovensko 185 kartónov cigariet. Polícia  zaistila  spolu 1 110 kartónov. Policjatov, ktorí pašovali odhalila Inšpekcia ministerstva vnútra SR v spolupráci  s Riaditeľstvom hraničnej polície v Sobranciach. Policajti pašovali cigarety počas nočnej služby z 12. na 13. mája. Na ukrajinskej strane štátnej hranice bolo ešte pripravených na transport do SR ďalších 17 balíkov  výška colného dlhu bola vyčíslená na viac ako 28-tisíc eur.

Policajtov Stanislava F. a Milana. R. obvinili z  prečinu porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru formou spolupáchateľstva v súbehu s prečinom zneužívania právomoci verejného činiteľa.  Ukrajinca z prečinu porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru formou spolupáchateľstva.

 

FOTO: POLÍCIA & ČIČ


Zverejnené: 03.06.2011
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov