MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu


Vážne vyzerajúca nehoda sa stala dnes v piatok večer v Michalovciach pri budove Okresného riaditeľstva policajného zboru. Vodič osobného auta Opel Corsa narazil čelne do stromu.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Podľa predbežných informácii vodič osobného auta smeroval po Užhorodskej ulici zo sídliska Východ smerom ku svetelnej križovatke na Hollého ulici. Pri budove polície v ľavotočivej zákrute vyletel na chodník a narazil čelne do stromu.  Na mieste nehody zasahovali michalovskí hasiči, zdravotní záchranári a polícia. Vodiča havarovaného auta  previezla sanitka na vyšetrenie do michalovskej nemocnice. Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.


Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 1.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 10.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 13.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 14.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 15.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 17.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 18.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 2.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 3.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 4.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 6.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 7.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH: Vodič narazil pred budovou polície do stromu - 8.jpg
Zverejnené: 20.02.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov