MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Výnimočný jazzový koncert vo Freedome


V sobotu 7.februára 2015 sa od 20:00 hod. v kultúrnom centre Freedom uskutoční koncert výnimočného zoskupenia hudobníkov okolo basgitaristu I.M.T. smile Lukáša Kolivošku.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Kolivoška spolupracoval aj s Richardom Mullerom, Katarínou Koščovou, Mariánom Čekovským, Emilom Frátrikom, a mnohými ďalšími, privedie do Michaloviec vynikajúcich jazzových hudobníkov pod názvom CoCoCafé Band. V rámci miniturné sa okrem Košíc a Prešova predstavia aj v Michalovciach.


Na gitaru hrá Andrej Karlík (*1991), ktorý patrí medzi priekopníkov fusion, jazz, rocku vo svojej vekovej kategórii na Slovensku a napriek svojmu nízkemu veku má za sebou spoluprácu s viacerými hudobníkmi patriacimi medzi slovenskú špičku Oskar Rózsa, Martin Valihora, Michal Bugala, Eugen Vizvári, Ondrej Krajňák, Ondrej Štveráček, David Hodek, Peter Adamkovič, Katarína Koščová, Martin Chodúr, Mário GAPA Garbera, Ondrej Micík, Adrián Harvan. Ivan Kormaňák (*1983), rodák z Prievidze, jazzový bubeník, ktorý už niekoľko rokov žije hudbou v Londýne so všetkými možnými aj nemožnými zoskupeniami. Minulého roku hral so svojou skupinou The Dirty Gentlemen na anglickom festivale Glastonbury 2014. Na klávesy ich bude dopĺňať Peter Kočiš z Prešova, ktorý spolupracoval s I.M.T. smile, Katarínou Koščovou apod.   

Hrajú jazz, free jazz, jazz rock, či pop, to všetko ale v melodických, čitateľných pre ucho zaujímavých a moderných líniách. Kto CoCoCaFé Band ešte naživo nepočul a nevidel, chýba mu jedna zo skladačiek v prehľade prešovskej hudobnej scény.


 Zostava:

Lukáš Kolivoška - basgitara

Andrej Karlík - gitara

Peter Kočiš - klávesy

Ivan Kormaňák - bicie

 Kde?
!freedom - priestor pre umenie a kultúru,

Námestie osloboditeľov 80, Michalovce (nad čokoládovňou BonBon)

 Kedy?

Sobota 7.februára 2015, od 20:00 hod.

Informoval ​Ing. Filip Kaľavský predseda OZ Medias Res

Zverejnené: 06.02.2015
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov