MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


NEHODA V MICHALOVCIACH: Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice


Dnes v stredu večer došlo k dopravnej nehode priamo v Michalovciach. Na priechode pre chodcov v blízkosti hotela Družba došlo k zrážke osobného auta s cyklistom.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Nehoda sa stala približne o pol šiestej hodine večer. Podľa predbežných informácií mladý cyklista vo veku približne 15 rokov smeroval na bicykli z centra mesta na sídlisko Stráňany. Z bicykla údajne nezosadol ani keď prechádzal po priechode pre chodcov na druhú stranu cesty.  Na priechode ho zachytil Mercedes A. Mladík po zrážke s autom spadol na cestu. Cyklista údajne po zrážke komunikoval a postavil sa. Mladíka previezla sanitka na vyšetrenie do michalovskej nemocnice. Na Mercedese zostalo po zrážke s cyklistom rozbité čelné sklo. Presné príčiny nehody vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát v Michalovciach.  

 

Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 1.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 10.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 11.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 12.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 13.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 14.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 16.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 17.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 18.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 19.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 2.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 20.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 21.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 22.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 23.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 26.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 3.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 4.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 5.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 6.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 7.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 8.jpg Krimi - NEHODA V MICHALOVCIACH:  Cyklistu po zrážke s mercedesom previezli do nemocnice - 9.jpg
Zverejnené: 10.12.2014
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov