MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


VIDEOKLIP ZIJEME FREESTYLE OD MICHALOVSKEJ DVOJICE NIXON a MONET.


Ako prví na Slovensku prinášajú videoklip k novému hudobnému štýlu Hardtrap, ktorého tvorcom je taktiež michalovský hudobný producent Norbert Ronin. Všetci traja dnes odpovedajú na otázky k práve vypustenému singlu s videoklipom , ktorý nesie názov #zijemefreestyle.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Čaute, skúste povedať pár slov o vašej formácii našim čitateľom... 

 

Sme NIXON&MONET, 16&17 roční chlapci z Michaloviec, ktorí študujú. Vo voľnom čase, ktorý nám zostáva sa snažíme venovať hudbe. #zijemefreestyle je náš prvý oficiálny singel, hneď aj s klipom. Ako hosťa sme si na refrén pozvali DAVYDA.

 

Čo prináša tento singel ľuďom?

 

Je to nový hardtrapový hudobný štýl, ktorého tvorcom je NORBERT RONIN, viac podrobností o tomto štýle vám však prezradí on sám, alebo si ich ľahko zistíte na jeho facebookom fanpagi. Späť k singlu. Snažili sme sa vychytať nové veci, robiť to spôsobom, ktorý je aspoň tu na východe úplne fresh.

 

Kto točil videoklip a aká bola atmosféra na pľaci?

 

Točil to Yusuf, bývalý spolužiak. Kreatívny to človek s vynikajúcim, profesiálnym prístupom. Atsmoféra bola presne taká ako mala byť. Prirodzená…nič nesilené.  Mohol si nás nájsť v uliciach Michaloviec. Boli sme proste free…

 

 

 

 

Norbert Ronin, definuj pre našich čitateľov Hardtrap.

 

HardTrap je moje skríženie dvoch, navonok nespojiteľných štýlov. Slovo "HARDTRAP" Je zo slov Hardstyle x Trap, Trap Tempo. Je to niečo, ako keď si predstavíš hardstyle-y ktorý je miestami trošku psycho, ich melódie a harmónie ukladané do trapu, ťažkých trapových bass a dropnutom refréne. Celé to vzniklo tak spontánne. Je super skladať a byť v tom dobrý. Keď vymyslíš nový štýl, niečo čo tu doteraz nespravil nikto, otvárajú sa ti desiatky ďalších levelov. Preto pamätaj : HARDTRAP = NORBERT RONIN. Dúfam že všetci čitatelia mi rozumejú. Ak nie, proste precíťte tento singel J

 

Je všeobecne známe, že svoje beaty ponúkaš slovenskej hip-hopovej elite. Ako teda hodnotíš spoluprácu s NIXONOM@MONETOM, začínajúcimi v brandži?

 

Spolupracujem so scénou celkovo, ale keď je niekto dobrý a vie čo robí tak mi je jedno či je tu roky, alebo nový v hre.. Nixom a Monet sú chlapci z môjho mesta, poznáme sa nejakú dobu a svojim ťažkotonážnym nákladom do hardtrapu ma presvedčili o tom, že vedia. Hodnotím to viac než výborne.

 

Čo budúcnosť?

 

Budeme makať, ako sa bude dať,. Na našom facebookovom fanpagi Nixon&Monet budete môcť sledovať všetko nové, čo sa okolo nás bude diať.

 

A teraz už samotný singel.

 

 

 

ZDROJ: TLAČOVÁ SPRÁVA Dávid Danočko

Zverejnené: 26.10.2014
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov